5/27/2010

tinggal sebentar ye blog :)

sem baru akan mula semula dua hari lagi. so rasanya mungkin blog tak dapat nak update selalu macam sekarang.  sem depan pun macam sibuk je, tak dapatlah nak online or what-so-ever macam selalu. hehee, cuma nak beritahu je. perasan macam ada yang tertunggu-tunggu post barulah :D


alamak, lepas ni kena mengadap buku-buku belajar balik. apapun, doakan yang terbaik untuk saya sem depan ye sebab sem depan ni adalah sem akhir saya di matric uia pj. insya-Allah kalau takde apa-ap aral, akhir tahun ni akan menjadi student uia main campus gombak pulak. so doakanlah yang terbaik untuk saya. harap-harap bolehlah dapat scholarship bagus-bagus :P


hahha, i'm coming mahallah zainab jahsyi! semoga last sem ni lebih baik dari yang sebelumnya. hope sangat  boleh enjoy saat-saat akhir di cfs iium dengan kejayaan dan kecemerlangan insya-Allah. hee, may Allah bless :)

2 comments:

سيتي نبييها بنت جلال said...

semoga segale urusan dipermudahkan ye...

misfaida said...

hee :)

TERIMA KASIH!