5/10/2010

no word 'US' for us if you never be here



jangan cakap awak menyesal ada kat sini even if you really hate it. kalaulah andai kata awak tak pernah ada di sini and tak pernah sampai kat sini, then for sure kita takkan kenal antara satu sama lain. for me, it's better if you leave silently than you regret being here. because my heart feels really hurt (badly hurt) just to hear those words.

awak tak sepatutnya menyesali semua ni sedangkan awak yang decide untuk ada di sini before. awak sedar tak yang awak sedang menyesali 'apa yang dah Allah tetapkan'? betul, itu semua tentang sejarah hidup awak. tapi sejarah hidup awak siapa yang tentukan? yang dah jadi tu semua dah tertulis di lohmahfuz sebelum kita rasmi bergelar seorang insan lagi. you are not suppose to be that way..

just keep it silent okey.

p/s: manusia sering je meratapi apa yang dah berlaku, sedangkan apa yang diratapinya itu yang membawanya ke hari ini. dan kerana hari semalam yang diratapinya juga.. dia kenal siapa saya. atau adakah bermakna awak meratapi perkenalan kita sebagai kawan? how sad. 

2 comments:

.huda. said...

awaaaaaaaaakkkkkkkkkk
nape?
sape yg berfikiran cm tuhh?

rindu awak=D

misfaida said...

takde apa, cuma ada someone tu terlalu menyesali kewujudan dia kat uia. hmm, takpelah. apa-apa jelah yang dia fikir terbaik untuk dia.