5/21/2010

he told me to see that scary thing?

memang tak dapat nak dinafikan, kadang-kadang kelemahan kita dijadikan seperti barang mainan kanak-kanak kecil lebih-lebih lagi my only little brother aiman. suka betul dia menyakat saya dengan mempergunakan nama '_ _ _ _ _' sebagai alat utama. awak memang pandai aiman, nak kena ni. hehheh.

start daripada pagi tadi, ada buat renovation pada dapur. semua kabinet yang ada dibuka and dicabut apa semualah. jadi terserlahlah segala rahsia-rahsia di balik kabinet yang selama ni tertutup elok. saya tak berani tengok sebab saya yakin kalau saya tengok boleh menyebabkan saya pengsan or yang selari dengannya. awak tahu apa rahsia besar yang buat saya rasa geli-geleman sejak pagi tadi sampai saat saya menulis ni? okey, saya bagitau. SARANG LIPAS (uhh gelinya). and guess what, aiman tanpa takut pergi ambil gambar lipas-lipas tu and tunjuk pada saya. okey, sila faham sendiri apa reaksi saya. hehee.

 saya rasa lebih baik saya letak gambar aiman dari letak gambar bendasing tu. ia mampu merosakkan imej blog saya. hahha, merepek sesekali.


i love you aiman, hha. tapi tulah, suka sangat mengusik kakmaryam dengan '_ _ _ _ _' tu. ouhhh serius geli.

p/s: aiman, please jangan buat macam tu dah!

6 comments:

bieha said...

slm..oh.takut ----- ea...haha..bru st tw..

.huda. said...

pandai aiman posing comel
hahakkkkk~

miss u,,,

Nur Areefah said...

lipas si kekasih maryam XD

misfaida said...

bieha: hehee, takut macam lipas tu besar sangat je :P

huda: aiman memang suka centu lagi-lagi kalau depan camera. hee, miss you too huda :)

efa: errrr, gelila dengan lipas hahha. lipas suka takutkan orang, so kte dah reject dia awal2. ahahha :D

♥KHAIRI♥ said...

waa..aspuri la..i miss dat school.

misfaida said...

mmm, samalh. rindu sekolah and kenangan2 tyme sekolah.

rindu~