5/20/2010

i'm learning :)

sepanjang cuti ni, saya belajar banyak perkara baru dalam hidup. sekali pandang nampak kecil, dua kali pandang baru nampak betapa besar peranannya dalam hidup. hahha, ini secret favour kepunyaan saya untuk hari ni. so tak perlu diberi penjelasan lanjut.

cuma nak maklumkan, i'm learning something right now. something really important and might be very useful for my own future. terima kasih diucapkan kepada wan, guru saya buat masa ni. even tak mampu nak berjalan, masih ada kekuatan untuk ajar cucunya ilmu berguna. terkadang tu rasa agak pilu bila tengok keadaan wan. tapi nak buat macamana, yang penting kita sama-sama usaha dengan cara terbaik yang kita mampu buat. maryam sayang wan, dan jangan sesiapa berani meragui hal ni. i love you wan.


walaupun dalam keadaan berkerusi roda, wan masih tak lupa jalankan tanggungjawabnya sebagai hamba Allah. maryam harap wan sembuh jugak satu hari nanti insya-Allah.


 hee, at least maryam tahu wan percayakan maryam :)

2 comments:

.huda. said...

mesti belaja masak kan kan=D haha

misfaida said...

belajar memasak and macam-macam lagi. orang tua-tua kan selalunya banyak ilmu bermanfaat. hehee, sayang wan :)