5/20/2010

hmm, how can i say about this?

sebenarnya dah lama teringin nak buat entry pasal ni, tapi tak berkesempatan and takde idea. sekarang sementara ada idea baik saya buat. erm, walaupun ada sedikit rasa kurang enak. hahha, sebab ianya tentang  cerita korea.

YOU'RE BEAUTIFUL
hahha



so inilah dia drama korea yang memang disukai ramai termasuklah saya. sekali pandang, hmm macam tak best je cerita ni. tapi bila dah tengok, rasa macam nak tengok lagi sekali. haish, apalah.

sila lihat gambar di bawah ni, hee.


pada sesiapa yang dah tengok cerita ni pasti kenal siapa lelaki kat atas ni kan. inilah watak utamanya, Tae Kyung (nama watak dalam cerita).. seorang yang agak tegang (tapi cool pada pandangan saya). nama sebenarnya Jang Geun Suk. saya paling suka watak dia, hahha kelakar.

wajah dia dalam cerita ni jauh berbeza dengan wajah sebenar dia luar cerita. dalam cerita dia jarang sekali ketawa, tapi di luar cerita dia mudah saja ketawa. hahha, dan salah satu yang saya rasa comel tentang dia, his smile :)

  

mengadalah saya post pasal seorang artis lelaki, yang bukan beragama islam lagi tu. erm tapi just minat biasa je. takdelah minat lebih-lebih sangat sebagaimana saya minat CONAN. ahahha.

lagi satu, saya terjumpa satu gambar ni. rasanya mungkin drama atau movie korea yang Jang Geun Suk lakonkan. macam comel aje cerita dia sebab ada baby. tapi tak tahu lagi cerita apalah :p


hmm, ingat nak belilah. tapi entahlah hha.

ni saje nak beritahu; sekarang sedang hujan renyai-renyai bertempat di bangi :)

p/s: awkward betul! hee :p

2 comments:

.huda. said...

hero dy xcmel la mayam.hakhak


jgn maraa.
=p

misfaida said...

tak comel tapi hensem. hahha, dia lagi comel dalam dunia real kot :P