5/02/2010

captured in his eyes

you know.. i really admire this kid. you must have known him right? hahha.


the murder is YOU! blablabla.... and case solved. what a brilliant detective. ahahhahha.


his innocent-kiddy-face looks so cute (hahha, excited ni).


i know it is just a smiling cartoon-drawing, but i still like him. HEE.


behind him; Ran. well, maybe his future wife (jealous).


his hobby; playing football. you see there? someone is watching him. ahahha.


its hurt to love someone, Ran has proved it to me. HHA.

agak pelik di sini bila saya post pasal cartoon. but seriously, sejak kecil sampai sekarang.. i love this story. hahha, kisah penyiasatan yang benar-benar buat saya tertanya-tanya. macam manalah penulis cerita ni boleh dapat idea yang terlalu banyak dan mendalam untuk mereka kisah penyiasatan yang pelbagai sebegini? yang pasti, penulis dia memang pandai and creative. i respectlah you! hahha.

macamana nak jadi pelukis yang hebat?

p/s: i wanna know the ending of this story! what'll be happening? semangat betul post pasal ni. HEE.

5 comments:

asma' said...

comel mcm kakde, heeee :p
eh sejak bila kakmaryam minat conan? kde bru tau, hehe

.huda. said...

cehh,,
budak kecik ni ke awk admire.HAHA

=p

misfaida said...

kakde: sampai hati awk. camnilah adik yg baik, tak tau apa minat kakak sendiri. bagus punya adik! hahha aduyai..

huda: haah, cheh hahha. dia serius cute, suka conannnnn! semangat lebih je ohh.

M. said...

Saya pun suka sgt dengan conan. Dulu siap kumpul komik dan sanggup tunggu depan TV.

nak sangat tengok dia kembali besar. Sebab handsome :)

Boleh tukar conan jadi real takkk? dia handsome. sure2

misfaida said...

M:
ouhh seriuslah? samalah kte nmpknya. ahahha, kte pun memang dari dulu minat cite conan macam apa. sekarang pun still centu, hahha tak padan dengan besar sungguh!

kalaulah boleh tukar conan jadi real memanglah.. memang for sure kte nak pergi jepun cari dia. hee, melebihlah pulak.

btw, welcome maryam kirana :)