12/31/2009

happy birthday AYAHANDA yang dikasihi

maryam SAYANG walid!!!!!

this is my father's picture.today is his birthday.hepi birthday walid!i lub u so0o much!
heh heh,sama dengan birthday anak lelaki sir physics aku.kebetulan!

walid ayahandaku tercinta:
1-lecturer UNITEN
2-imam masjid UNITEN
3-pernah jadi lecturer kat tempat aku belajar sekarang,uia pj
4-sangat pandai BA
5-suka bersosial dengan orang,i mean suka bermasyarakatlah
6-tempat rujukan aku kalau tak faham apa-apa pasal agama
7-senyumannya bagaikan berkuasa,boleh buat aku rasa bahagia
8-tegas tapi tetap baik
9-selalu pesan kat aku,jaga pergaulan
10-pasangan terbaik yang Allah kirimkan buat umi
11-ayah terbaik aku dengan siblings aku
12-ajar aku mengaji sejak umur 4 tahun
13-sangat penyayang walaupun nampak tegas
14-orang selalu cakap walid nampak muda,rahsianya air sembahyang
15-prihatin tentang orang di sekeliling
16-taat pada ibu
17-sentiasa jaga hubungan dengan ibu
18-contoh lelaki yang amat susah dicari zaman ni
19-orang yang akan menghuni di hati aku sampai bila-bila..

maryam bertuah ada ayah macam walid.seriously,memang susah nak jumpa lelaki macam walid zaman sekarang ni.walid terlalu baik untuk kami.walid tak nak kami sekadar berjaya di dunia malah di akhirat sana.walid ada aim yang jelas dalam mendidik kami adik-beradik.walid nak amanah-amanah Allah ni terjaga sebaiknya.walid hadir sebagai insan bernama ayah buat kami.terima kasih walid.jasa walid nescaya tak terbalas oleh kami.hanya Dia yang mampu membalasnya.wallahua'lam..

p/s:nasib baik induction tu ditangguhkan,kalau tidak tak dapatlah meraikan besday walid di akhir tahun 2009..

6 comments:

fee.daa.oh said...

unutng faidah..dpt ayah mcm ni aha..go go faidahh...!!

hapy brday UNCLE AHAA

misfaida said...

yep alhamdulillah
tenks

hee~

hanan said...

walid mmg ayh yg pnyayang..
suke laaa~

misfaida said...

rakde sape blh gantikn walid
ingat,xde sape!
coz he is my hero
lurv him so much!

hee~

.huda. said...

amat tersentuh okayyh

huuuu~

misfaida said...

HEE tenks krn mnghayati
chewah HHE
tenks huda tenks

luv luv~