12/12/2009

kadang2 menangis itu perlu

baru-baru ni.aku rasa sedihhh sangat.tak perlulah nak diberitahu apa sebabnya.aku terlalu sedih sampai tak boleh nak tahan nangis lagi dah.aku tak tau nak cakap cane.hanya Allah Yang Maha Tahu betapa pilu hati aku tyme tu.aku kalau dah start nangis memang susah nak berhenti.nasib baik mardhiah and leena ada.sori mardhiah,dah wat mardhiah tak tentu arah hari tu.hee,mardhiah memang kawan yang baik.tapi lepas nangis tu baru rasa lega sikit.thanks korang berdua,thanks so0o much coz dah bantu ringankan beban dalam hati kte.may Allah bless both of you insya-Allah..

bila aku fikir balik dalam-dalam,banyak lagi yang kurang dalam diri aku sebenarnya.aku perlu perbetulkan diri aku lagi.semoga Allah permudahkan jalan bagi aku..

wallahua'lam

p/s:minta maaf untuk segalanya.maryam akan cuba untuk jadi lebih baik insya-Allah..

5 comments:

fee.daa.oh said...

mrym..why ni?? hgn sedihh222..k.daoss alywsss aderr ni.kk...jgn sesedihh k.. :) go faidah!!!!

misfaida said...

hehee,tenks
dah oky dahla skrg
time kasih utk 'go faidah'
at least it gives me more spirit

tenkiu kay~

.huda. said...

ok, gle XSTORY KAT KTE!!!!!
huhu


sdeyh sdeyh~



luv luv..

fee.daa.oh said...

no biggyyyy!!!! k..i noe u cn doittt....n u cn faidahh!!

misfaida said...

huda:
xpe,nnt kte cite..
bknnya ape,hri tu lupe sgt..
siyes x ingt lgsg..
sorry~

daos:
yesss i cn do it insya-Allah..
tenks once again k..
huhuu..