12/17/2009

kami di wet world!!

semalam kami sekeluarga dengan beberapa orang sepupu sepapat kami pergi jalan-jalan makan angin.kali ni kami sekeluarga cukup member.so,lagi best jalan-jalan ceni.yelah,kami sekeluarga jarang dapat berkumpul sekeluarga camni.kadang-kadang tyme aku ada,adik aku takde.abang aku ada,aku takde.hhmm,lebih kurang cam tulah.kelmarin baru jemput adik aku yang baru habis spm tu balik.so semalam memang umi ngan walid dah plan nak pergi wet world kat shah alam.lain dari situ,kami singgah ambik angin kat tempat lain dulu.ni ada sikit gambar yang aku rasa nak upload.bena yang paling aku malas nak buat dalam blog ni add imagelah.lambat sangat.tapi kali ni tetiba rasa rajin pulak.hee..

sebelum bertolak ke lokasi yang dituju..


kitorang pergi dengan dua buah kereta.biasanya sebuah je,tapi sebab ada dua orang sepupu aku pergi sekali,so kena guna dua buah kereta..

ni gambar tyme kat taman.singgah makan dulu sebelum tiba di wet world..


ini pulak tyme dah berada di wet world..


ini jelah gambar yang mampu aku add dalam post kali ni.kira banyaklah ni kan.thanks to umi and walid for everything.walaupun plan nak pergi negeri belah utara gagal,kami tetap bersyukur umi ngan walid bawa kami ke sini.yang penting,kita dapat pergi jalan-jalan sama-sama satu family.moga Allah berkati hidup umi dan walid insya-Allah.aminnn..

p/s:nampaknya maryam kena belajar berenang lebih lagilah.huhuu..

6 comments:

fee.daa.oh said...

besh nye..nak ikot nak ikot





















faidhahh..beljr berngng lagi tauu...ahha.meyh sini ak ajar wek::PPP

misfaida said...

nnt pegilh dgn family
mmg best!!
hee..
btw,daos pndai ke brenang?


huhuu~

.huda. said...

haha
OK FINALLY gi wet world.

suka suki
~luv luv~

misfaida said...

hee..
bdk2 tulah nak g sangat
kte ikut je
dpt jgk mndi skali
tu pun kira okeylah
best sangat!!

miss ya~

fee.daa.oh said...

faidah DAOSSpndi berng ok siap terlatih dgn jaya oleh peltih saya ahah :P


jom jom bernggg ahahwek :P
besh besh besh nyerr

misfaida said...

okey okey
kte da tau
sje je tnya
bestnya da pndai brenang
xpe2,nnt kte plk akn pndai brenang
akn tiba saatnya nnt
hehee

fuhh~