12/26/2009

selesai sudah exam 'MATHS'

tadi exam maths2.susah macam hape je.lebih-lebih lagi part trigo,memang berperang hebatlah.adalah satu question ni part trigo jugak(question 3),huh..aku stuck.entah apa kuasa soalan tu buat aku jadi buntu tetiba.question yang tu memang aku tak boleh nak score langsung.nasib baik tajuk vector question 3 and 4 okey sikit.tapi ada jugak yang aku takleh jawab kat situ.cuma okey sikitlah dari question 3 yang 'comel' tu.tak suka question 3!!

arghhh,aku tak nak maths aku jadi macam physics.aku suka sangat sangat maths.so aku kenalh score.camane result maths nanti aku pun tak tahu.tunggu jelah masa berlalu.hopely ianya tak mengecewakan cam physics.hai,camanelah nak terror physics(physics pulak tetiba)?

secara ikhlasnya,dari sekolah lagi aku lemah physics and hal ini berterusan sampai sekarang.aku boleh physics,tapi aku sangat sangat sangat lambat untuk mencapai kefahaman yang benar benar mendalam for that 'sweet subject'.belajar pulak kat matric uia nie kena cepat dapat.manalah aku tak tersungkur.sesiapa tolong bantu aku.i want to master this 'cute subject',but i need some best way to be on that position..

huh,apapun aku kena terus kuat supaya aku tak jatuh lagi.yang penting cgpa mesti meningkat,mesti lebih baik dari sem lepas..ya!mesti!

p/s:can you please tell me the best way to like physics,to fall in lurv with physics?tulah,kalau dah tak minat memang susah..

2 comments:

syakirah said...

all da best. chaiyok chaiyok!! huhuu

misfaida said...

tenks dot
basya!!

hee~