10/15/2009

happy birthday fatim!



HAPPY BIRTHDAY FATIM!!
inilah dia fatim,rumate aku yang sorang lagi.tanggal 16 oktober 2009(jumaat) iaitu pada hari ini,cukuplah umur fatim menjangkau 18 tahun.selamat hari jadi tak terhingga diucapkan buat fatim.hhmm,dah besar dah fatim sekarang.hehee..
nak minta maaf sangat2 kat fatim sebab tak dapat jadi antara orang2 yang terawal wish happy birthday.
malam tadi memang nak tunggu sampai pukul 12 tengah malam kalau boleh,tapi hasrat nak menunggu tu tak kesampaian.tertidur tak sedar khabar.hahha..
apapun,kte doakan semoga Allah sentiasa permudahkan jalan hidup fatim dalam apa jua situasi,semoga fatim berjaya cemerlang dunia akhirat,dan paling pening semoga hidup fatim sentiasa dalam redha ILAHI.amiiiiinnn insya-Allah..

be happy and senyum-senyum selalu ye!
wassalam

5 comments:

Aika said...

YEAH LAGI SATU GAMBA SELENGE FATEM!

.huda. said...

smp ati awkk crop muka kte

huhu


cehhh. emo.
haha
luv luv~

misfaida said...

aika:
yeah!
tpi muke die x selenge okeee...
ahaks..

huda:
alah,huda jgnlah mrh..
soryyy..
xde niat pape pown sebenanye..
jgn risau,t kte ltk gamba huda key?
heeeee~

tem said...

haha thank yuu thank yuu! :)

misfaida said...

u'r welcome fatim..
ahaks,ingatkan fatim x baca blog kte..
sonok kottt fatim ada cmmnt..
ni kira hdiahlah utk fatim..

huhu..
ngee~