1/08/2011

I'M STILL A BEGINNER HEHE

Lab quiz
Electric circuit quiz
Statics quiz
Statics assignment quiz
Ini schedule untuk minggu depan. Heh heh, ini baru permulaan. Belum lagi presentation apa semua.
(maryam, sila kuat semangat! hehe :P)

Rasulullah SAW bersabda :
“Jadilah orang alim, atau belajar, atau pendengar, atau pula pencinta. Jangan jadi yang kelima, iaitu pembenci. Maka kau akan binasa.”
Nauzubillahiminzalik.

Oo Allah, give me strength in whatever i do. Guide me trough Your way, with bless from You. Amin.

6 comments:

Raji berkata said...

huhu belajar tu best
xnk jadi org kelima lgi T.T

Asma' said...

All the best kakmaryam! :D
btw, tulisan baru ni mcm lawa je :)

.huda. said...

awaaaaaaaaaaaakkkk


sama2 lah kite

huuuu,,


bagi dorongan pada kitaaa HAHAHAH

misfaida said...

raji : hmm, betul betul. mintak jauh..

misfaida said...

asma' : thanks. awk jugak, all the best. dah nak final exam dah kan. hihi.

pasal tulisan tu, kakmaryam tulis dalam word dulu then paste je kat create new post. tak sangka pulak tulisan boleh jadi centu.

misfaida said...

huda : insya-Allah, kte akan sentiasa ada untuk beri dorongan semampu yang mungkin. hihi. semoga kejayaan tu dapat kita genggam bersama, di bawah redhaNya. amin :)