10/19/2010

HEY HEY TIRAMISU


oh tiramisu, kasihan awak tak dapat pulang di hari istimewa ini.

AHAHHA :D

Scuba Site

khas buat adinda yang sekarang berada di sbpi rawang, sempena hari jadi awak hari ni.. kakmaryam doakan semoga kejayaan cemerlang sentiasa menjadi milik awak. kakmaryam yakin awak boleh dapat straight A untuk spm next year. sorilah tak dapat hantar tiramisu dekat awak. nanti awak balik kita beli okay. hehee, may HE bless.

TRUST IN ALLAH WON'T MAKE THE MOUNTAIN SMALLER, BUT WILL MAKE THE CLIMBING EASIER.
all the best my dear sister :)

smileyscool smileys

4 comments:

Asma' said...

tiramisasa, hahaha :D

misfaida said...

asma' : waaahh, *clap clap* pandai awk cipta nama. nak tak kalau mulai sekarang kita panggil kaksa tiramisasa. comel comel. ahahha :D

Asma' said...

wokeh! hahaha :D nntikn kebalikan tiramisasa! xPP *time tu kakde dah balik uia :'(

misfaida said...

asma' : alah, dun worry lah. dia kan balik hari jumaat. awk still ada lagi kan. btw, dia mesti seronok semua orang rindukan dia. haha :D