10/15/2010

HABISLAH NANTI RESULT KENA TAHAN

SAYA TAK PULANG KUNCI MAHALLAH
maka atas sebab berikut result saya kemungkinan besar akan ditahan. tambahan lagi, akan disaman. hahha, bestnya. memang, sangat best.


nanti, bila orang bising-bising cakap result dah keluar, apa saya nak buat ye. hmm, kena plan ni.

waaaaaaa, saya pun nak tengok result! FAIL or PASS. saya pun nak tahu! huhu, tulah cuai lagi, lupa lagi. nah ambik, tak boleh tengok result.
" (=,=) padahal result pun tak keluar lagi (?) "

p/s : semoga result tak kena tahan. dan semoga result okay. doakan!

4 comments:

.huda. said...

awaaaaaaaaaaaaaak,
bape kali nak kena tahan result nieh?? haaha


ow ow..

misfaida said...

huda : tulah, excited sangat nak balik sampai terlupa nak pulang kunci. nilah padahnya, ehehe :P

.huda. said...

klau lpe check out buleyh trima lgi, nie xplgkn kunci!!!!

isk2,,

haha

misfaida said...

huda : hehee, kte memang cuai. eh, pelupa lagi tu. sedihlah macam ni. nak tengok result! :P