9/28/2010

SAYA SAYANG CFS IIUM PJ

selesai paper komputer, terasa kurang beban di dada. alhamdulillah, habis juga exam kami. ini semester terakhir kami di sini, insya-Allah. saya lihat sekitar cfs, banyak kenangan yang saya coretkan di sini. terima kasih cfs, adanya kamu memberi saya peluang untuk mengenal insan-insan bernama sahabat. memori yang terlakar insya-Allah akan mekar di ingatan sampai bila-bila. terima kasih buat insan-insan yang pernah hadir dalam hidup saya even sebentar sepanjang saya di sini. memang kita punya pilihan dalam hidup, tapi jika berkait dengan masa, no turning back. we just have to follow the way, the right way. hari-hari semalam takkan berulang lagi di dunia realiti, tapi dalam ingatan saya, insya-Allah iya akan sentiasa berulang.

terima kasih buat semua yang pernah hadir dan mewarnai hidup saya. dan terima kasih juga kerana sudi menerima saya seadanya. korang memang best!

SPECIAL THANKS TO :

HUDA // thanks huda, you've done so much for me :)
FATIM // one and half year, hmm sekejap tapi bermakna. jangan lupa kami ye.
DONUT // nanti dah jadi ahli farmasi bagi ubat free okay, hee, jumpa lagi!

IKA // you always make us happy, ika memang best! :D
ATIKAH // walaupun tak sampai 2 semester, kita sempat ukir kenangan di sini
ALIN // sejujurnya, saya suka tengok muka alin. tampak tenang je. hee.

MARDHIAH // thanks mardhiah. thanks for being my best classmate :)
LEENA // tak sangka, kita asal jauh tapi kita sama-sama ditakdirkan jadi sahabat.
FIRDAUS // you're really genius i tell you, thanks for everything you've teached us.

I WISH YOU ALL THE BEST FRIENDS








THANKS YOU GUYS

p/s : tak lupa juga buat yang lain, saya akan rindukan you all. may Allah bless our friendship.

10 comments:

asma' said...

sedihla pulak kakde bace. syg nk tinggalkn cfs ni nnti. hha btw tahniahh :D

youve officially completed your study in cfs iium. Semoga terus berjaya!

misfaida said...

hopefully, amin insya-Allah. doakan kakmaryam tak kembali ke cfs lagi sebagai student cfs sendiri k. hahha, nauzubillah, faham maksud kakmaryam kan? huu..

yamilalala said...

FAIDA!!MALU AKU!!
HAHAHA

classmate je ke???sobsob sob sedey aku...

leena said...

Faidaa~~~~ mencapub gila gmbr lina. hahahaha!!! Love you, faida!

misfaida said...

mardhiah : no no, bukan classmate sahaja lah dear friend, of course lah juga sebagai sahabat yang sentiasa ada di sisi. that one punya note terlalu ringkas, tak hurai secara lanjut. you are more than just a classmate mardhiah. i love you friend, wahh hahha miss you already :P

misfaida said...

leena : hahah, i've got no other picture that time lina. so sorry, tapi honestly gambar tu cute. cumil cumil. love you too kawan! HHA :D

KAWAN-KAWAN, JUMPA DI MAIN CAMPUS GOMBAK INSYA-ALLAH. BE TOUGH LIKE A SEAWEED YAH, HAH HAH :D

.huda. said...

awaaaaakk rinduuu, ble nk jmpa niehhh.
lurve u.

=D

insyallah rummates again!!!

misfaida said...

huda : HUDA!! haha, ingatkan dah tak buka blog. terkejut jumpa huda balik kat sini. amin, insya-Allah. datanglah rumah kte, sentiasa terbuka untuk huda :)

fee.daa.oh said...

faidah. yeha malu je daos
im just a biasa je lah tykder lah geniousss
btw, tq puji, im take it as CHALENGE to be bettterr day by day ee
ps: hope kite jmpa GOMBAK insyallh hehe kalo dizinknNYA

misfaida said...

eyh, tak tak. you memang genius okay. no but but dah. hehee.

insya-Allah, jumpa lagi di gombak dengan izin-Nya. amin :)

ALL THE BEST NYWAY!