9/11/2010

IT'S HARD :(

IT'S HARD TO SAY, BUT I'M REALLY REALLY REALLY DISAPPOINTED WITH YOU. SANGAT KECEWA.

kenapalaaaah orang susah sangat nak faham? apa diorang ingat hidup semua orang sama ke? mudahnya mereka nak judge orang itu ini. kalau ye pun, at least tapislah sikit bicara tu. please okay.

i hate this kind of feeling. bersedih bila orang lain sedang asyik bergembira :(

3 comments:

yamilalala said...

asal faida?ade org caap faida pape ke?meh aku lompang sikit mulut org tu.aku paham faida..sebab aku pon slalu kene camtu

yamilalala said...

sape org mulut laser sgt tu faida.
kdg2 faida,kite perlu nak buat muke sedih depan die,kasi die sedar sikit,die da kecikkan hati org.

misfaida said...

hmm, mungkin kte yang emo sangat kot sampai terlalu makan hati cakap dia waktu tu. huu, takpe mardhiah, kte dah okey insya-Allah. thanks untuk keprihatinan mardhiah tu, kte hargai sangat.

hehee, sayang mardhiah! :P