2/19/2010

when it ends..

lalala..okey,3 minggu ni aku nak update blog banyak-banyak.exam sudah habis!sungguh sungguh sungguh seronok HAHHA.excited betol..
ouh,dah lama betul tinggal blog tak ber'update' tak bercuci tak bersabun tak ber..er..HAHA merepek pulak.3 minggu aku cuti final untuk sem ni.so insya-Allah 3 minggu ni jugak aku akan update blog selalu macam dulu.yep,itulah sebahagian dari kerja aku bila exam habis (untuk sem ni,sem depan exam lagi).update blog HAHAHA.okey,dah terlebih gelak..
opss btw,semoga korang kawan-kawan semua dapat result yang cemerlang untuk sem ni dan sem sem yang akan datang.sama-samalah kita berdoa ye.HEH HEH.

salam dari,
MISFAIDA
(i am who i am) lalala..

2 comments:

syakirah said...

alamak, kakmaryam nak update blog banyakbanyak lah! hehe

misfaida said...

yelah,risaulah tu kmrym konker masa banyak banyak..HAHA.

yippie~