2/19/2010

his words make me smile in tears


di suatu pagi yang hening bertempat di bilik 123A mahallah zainab al-jahsyi uia petaling jaya,lepas selesai solat subuh,aku ceklah phone.ada satu meseg sekali dengan missed call dari walid.aku pun macam biasa bukalah mesej tu and baca..

Assalamualaikum anakku.mulakan hidup di awal pagi dengan mencari redha ILAHI.tq.

tiba-tiba terasa sebak,mengundang air jernih mengalir di pipi.tapi dalam masa yang sama jugak aku tersenyum tipis.HUU..

aku taklah selalu dapat meseg macam ni dari walid,biasanya aku dapat pun dalam 2-3 kali sebulan.satu lagi meseg yang pernah aku dapat dari walid yang agak menyentuh perasaan aku..

bangunlah untuk membesarkan Allah..

HUU,and the result is..aku menangis dalam syahdu.subhanallah,masya-Allah..nikmat ibu dan ayah yang aku punya sekarang sungguh tak ternilai.nyata,Dia Maha Pengasih lagi Maha Penyayang..

luv you walid,luv you too ummi..
luv both of you so0o much till i dunno how to say..
luv you lillahita'ala..

2 comments:

syakirah said...

kakde suke yg bangunlah untuk membesarkan Allah tu :)

misfaida said...

serius cam tetiba agak syahdu dpt msg centu dri walid.terharu ouh.dahlah tyme tu betul2 tyme org tgh bca quran kt msjd bfore azan brkumandang.nk nangis kmrym.hha.

lurv~