2/20/2010

bye bye 123A


my room
berakhir sudah sem-2.berakhir jugak gelaran aku dan dua lagi rumate aku sebagai penghuni bilik 123A.sem depan kami akan masuk bilik lain,jadi penghuni bilik lain.takde lagi nombor bilik yang cantik macam sebelum ni..'123A'.huh,agak sedihlah.padahal bilik semua sama je.tapi bagi aku istimewanya bilik ni ialah..kat sinilah tempat pertemuan pertama antara aku,fatim,and huda sebagai rumate.

sila jangan pelik ye kenapa tetiba aku post pasal benda simple macam ni.yep,memang ianya simple.i like simple.but simple or not is not the matter here.the matter is that how meaningful something to us.bukannya nak kata aku tak boleh nak terima hakikat ke apa ke,cuma kat sini aku rasa macam nak coret memori sikit pasal room kesayangan aku ni (ni bukan jiwang eh).okeh,itu sajaaa..

-FHM-
HAHA trademark kami serumate

p/s:we'll be missing you huda.we will!

2 comments:

.huda. said...

ill be missin u guyz MUCH MUCH tawwww

misfaida said...

okey,we too.hhe..

miss yah~