12/18/2010

INTRODUCING.. HAHA :D

ALHAMDULILLAH
akhirnya pada 8/12/2010 berjaya jugak jejakkan kaki ke IIUM GOMBAK. syukur tak terhingga. mahallah ameenah, lebih baik dari yang saya expect. hihi, besar jugak rupanya. tapi satu je, saya pernah cakap yang saya harap tak dapat level yang tinggi-tinggi. but lastly, saya dapat level 5. haha, level atas sekali. takpelah, itulah yang terbaik untuk saya. exercise sikit sekali-sekala. cuma takut semput jelah. apa pun, biarlah gambar yang berbicara. hihi.






cafe mahallah ameenah.




bilik kami yang kat hujung tu. pintu yang bertutup tu pulak koridor, tempai basuh kain and sidai kain semualah.



ini bilik sebelah kami. bilik kakak senior. diorang tak balik lagi waktu ni.


pemandangan dari tingkap bilik kami.


koridor.


pintu yang hujung sekali tu, menghubungkan kami ke bilik jiran sebelah. kat tengah antara dua pintu penghubung tu ada toilet. alhamdulillah senang, toilet dalam bilik je. kami kongsi toilet dengan bilik sebelah.


pemandangan dari tingkap ruang tamu bilik.



dua bilik mandi sekali dengan toilet.

* * * * * * * * * *

DAN INI ROOMMATE BARU SAYA :)


ADHA
it's a great thing to know her more as a roommate. dia sangat bagus. beriman, berakhlak, sopan-santun. dia buat saya rasa nak berubah. insya-Allah, saya yakin dia boleh bimbing saya ke jalan lebih baik yakni jalanNya. may Allah bless, amin :)
apa pun, saya takkan lupa ex-roommate saya di cfs. korang pun, best! hihi.

10 comments:

.huda. said...

bestnyeeee
rummate awakkk

rindu awk sebagai rumate:)

hahaha

firdausaharudin said...

hhee. mahalh laki. meng tak lah selwa mahalh pmpuan. JELES T.T but. alhmdulilh as long as we leh survve here , blessed from god r wif us kan kan (: faidah.. gudlck in anyth k. jarang dah jmpa kan T.T

ⓐⓝⓢⓐⓡⓤⓛⓛⓐⓗ said...

sangat bez tgk korang kat gombak..=)..anyway..kim salam kat adha..rindfu korang..;(

tomomi+soo yun said...

wahh..beznye..oo...faida rmate ngan adha...adha baik cam faida gk..kan3..hihi...krim slam kt adha...wndu faida..^__^

Ain Atika said...

alhamdulilahh..=) tahniah..

misfaida said...

huda : rindu huda jugak :)

misfaida said...

firdaus : hihi. takpe, cantik ke tak cantik, yang penting ada tempat yang cukup baik untuk menuntut ilmu macam UIA. betullah tu cakap firdaus. hmm, memang dah jarang jumpa sekarang. kita mana ada class sama dah kan. huhu, amin. may Allah bless us :)

misfaida said...

ansarullah : ingatkan siapalah tadi. rupanya zubaidah. hehe, okay dah dikirimkan pun salam zubaidah. adha bukan main seronok ada orang ingat dia. hikhik. jumpa lagi di kesempatan akan datang insya-Allah, kalau panjang umur :)

misfaida said...

tomomi+soo yun : amin, semoga baik semuanya insya-Allah. okay, rindu zati jugak. jumpa lagi kawan! :D

misfaida said...

ain atika : :), terima kasih..