11/11/2010

CONCLUSION

modem patah, rosak. so tak boleh internet. so tak boleh buka blog. so tak boleh update blog. so tv dan komputer tolong ceriakan hati. haha, lebih kurang macam tulah. hmm, alhamdulillah surat tawaran ke uia gombak dah dapat. COMPUTER DAN INFORMATION ENGINEERING (CIE). bersyukur sangat, apa yang diinginkan dapat. tapi rasanya saya tak patut untuk terlalu gembira sedangkan ada kawan saya yang sedang bersedih. dan tak boleh bergembira sangat jugak, sebab saya pun tak tahu entahkan saya mampu atau tidak untuk berada dalam bidang ni. jujur saya katakan, mood saya sekarang lebih kepada sedih. dahlah dapat mahallah ameenah, lain dari roommate masa di cfs yang dapat mahallah asiah. dulu kami nekad nak roommate lagi, tapi nampaknya hajat kami yang itu tak kesampaian. insya-Allah untuk jadi classmate ada chance :)

apa pun, banyak jugak urusan nak kena buat. sekarang saya bekerja di putrajaya. kerja biasa je. tapi banyak experience boleh dapat. yang penting sekarang, saya rindu nak lihat senyuman rakan-rakan. i miss you all damn much i tell you. seriously! :P

SAD + HAPPY + TEAR + SMILE = SWEETNESS OF LIFE

cheer up my friend. i know its hard, but trust in HIM. sadness HE sent never came alone. they will come along with something meaningful. really meaningful. may HE bless :)

4 comments:

fee.daa.oh said...

alhmdlillahhh (': faidah u got wat u want kan. ermm. me too, daos pun sedihh jgk. n tktu naseb dorg.. yg laen macm mana???? rinduu korg weyh ;'(

leena said...

sayang faida.. jumpa kat gombak, insyaAllah..

misfaida said...

daos : hmm alhamdulillah, thanks firdaus. tau takpe, rasa kurang seronok bila kawan yang lain takde :(

SERIUS SEDIH :(:(:(

misfaida said...

leena : huhuu, kte sayang semua kawan kte termasuklah leena. insya-Allah jumpa di gombak, jika dipanjangkan umur :)

TAKE CARE :)