11/03/2011

SECOND ASSIGNMENT THIRD EXAM

Semalam exam calculus2 and dynamics. Hmm, nak komen apa ye. Entahlah.


Pasal calculus2 tu macam peliklah. Venue tak tersusun. Macam mana boleh macam tu ye? Tak rasa macam exam pulak huhu. Mula-mula kitorang semua pergi cac sebagaimana yang sir cakap. Venue kat cac. Tapi tiba-tiba time dah masuk dewan cac tu lecturer tu cakap kat situ exam english. Ke sana sini kitorang cari venue. Exam yang sepatutnya start kul 5 jadi mula kul 5.30 pulak. Dahlah after that ada exam dynamics. Gelabah dah kitorang, angkat mejalah apalah. Bercampur-aduk dah formula kat dalam kepala time tu. Tapi takpe, sya faham. Lecturer pun mesti kelam-kabut dah. Kesian pulak tengok sir, mesti sir penat. Takpe sir, kami faham insya-Allah hihi.


Next, exam dynamics. Right after Maghrib prayer. Sebab habis calculus lewat dari yang dirancang, memang tak sempatlah dah nak jeling-jeling notes sikit hehe. Alhamdulillah venue kali ni tersusun elok. Tempatnya pun selesa. Cuma lampunya je kekuningan agak memeningkan. 


Overall, quite bad haha.


Habis dynamics dalam pukul 10.30 malam. Balik bilik relax jap then buat assignment programming. Bajet macam sekejap, huh tapi last2 tak tidur sampai subuh. Serius ada part tu tak dapat2 nak solve. Tapi alhamdulillah pagi tadi dah dapat selesaikan atas bantuan roommates. Thank you girls hihi. And tadi baru je saya submit kat dropbox. Lega rasa :)


Hari ni balik! Yeay! Haha. Tak sabar nak jumpa umi walid :D

4 comments:

yamilalala said...

ARGH.TERASE TERTEKAN BACE KISAH HIDUP FAIDA HARI TU.SERIUSLA FAIDA?waAA...CINCAAAA!

wani @ tokey topup said...

maryaaaam! cmmane exam calc? mesti ok kan??? =)

CIK M said...

yamilala : ehehe, tapi alhamdulillah, kte rasa banyak hikmahnya daripada apa yang berlaku :)

CIK M said...

wani : huhu entahlah. cam susah je. ada soalan yang memang tak dapat jawablah. kte hentam je. huhuk :(