2/02/2011

FIRST FRIEND-OUTING DI UIA GOMBAK

sejak masuk uia gombak, saya tak pernah keluar outing dengan kawan-kawan. malas, sebab kena naik bas and jalan sampai sakit kaki. saya cepat penat, jadi kurang sikit hang out dengan kawan-kawan ni. sangat jarang. for the first time, sabtu baru baru ni. fatim ajak keluar and dia drive. dia datang ambil kami di uia. our first destination is ampang park. dah lama teringin nak makan roti nan cheese kat kedai mak fatim. hehe, akhirnya. waaah, sangat sedap. banyak sangat sampai akhirnya terlebih kenyang. after that baru jumpa amal and then we move to butik mak fatim. seronoooook. sampai jugak akhirnya. lepas tu baru kami balik uia semula. singgah library sekejap, pinjam buku apa semua. lastly, farewell. hhe. okaylah, i will pass this speech to the pictures. let them story everything. ehihi, everythinglah sangat :P












terima kasih buat fatim, huda, dan amal for these sweet memories. can't wait to meet you again next time insya-Allah.

7 comments:

Firdaus @ Pedot said...

amal pown ade??

misfaida said...

firdaus @ pedot : haah. kitorang kenal masa kat cfs sebab ada sorang roommate amik bioscience. amal classmate roommate tu, so dari situlah kenal. hhe, rumah kitorang pun dekat dekat je :D

Firdaus @ Pedot said...

owh...
ingtkn xknal dye... huhu...
then trkjut gak la coz dye campus qtan...
so, pape pn mmg best la dapat knal ramai mmbr kt uia kn...

misfaida said...

firdaus @ pedot : yup, memang best. keciknya malaysia. hha, dia ada jugak beritahu dia kenal firdaus. tau macam tu jelah. hehe, member uia memang best! :D

Firdaus @ Pedot said...

taw xpe..
kciknye malaysia nie... hehe..

.huda. said...

seweeetnyaaaaaaa


cheese nan TERBAIKKKK

haha

misfaida said...

huda : nanti kita pergi lagi tau. kalau ada family sekali lagi best! hahha :D