1/08/2012

I WISH I COULD

Kalaulah andai kata satu hari nanti saya dah ada someone special yang saya yakin untuk jadikannya pasangan hidup insya-Allah, kalau boleh saya nak parents saya jadi yang pertama sekali tahu. I want them to be treated specially. I want them to know how special they are to make me do so. Insya-Allah, mereka akan jadi yang pertama tahu. Saya akan cuba.


I could feel you hurt when your child told you this important matter after they've told others. When you should be the first one, you become the last one. I don't want that. Hopefully, i could make this one special wish come true. Of course, with HIS Will. Insya-Allah.


AND ONLY IF I COULD FIND ONE HIHI.
Bukan sekaranglah, akan datang insya-Allah.

7 comments:

Anonymous said...

ceh ceeh ceh faida!! awww.....tau takpe.mestila i akan bagitau mak bapak i dulu :P

-mardhiah

CIK M said...

mardhiah : kte tau. sebab mardhiah pun memang suka bercerita ngan parents kan. baguslah centu. your parents bertuah ada anak macam mardhiah. tambah lagi, yang cute hihi :P

Anonymous said...

faidaaaaaaaa...ahaha comelnye entry ni..

huda-suka-meroyan :)

CIK M said...

ini huda azam ke jah? hhe :P

Huda.Azam said...

laaa..huda azam la

Atiqah Ivy said...

salam..
baru je jumpa blog awk...
igt kite ag x?
jelajah mahasiswa...bdk utem ^^
jemputla usha blog kite..
http://atiqahivy.blogspot.com/
follow skali...
salam ukhuwah :)

CIK M said...

Wa'alaikumussalam warahmatullah.

Oh mestilah ingat lagi, alhamdulillah hihi. Okaey, insya-Allah kte follow k hhe ;)