6/26/2010

Award from kakde :)


1. Apa nama blog dan kenapa letak name tu?
sweet lemon tea. kenapa? baca kat entry before. saya ada explain kenapa.

2. Jelaskan bagaimana anda boleh dapat idea nak letak nama URL blog anda?
http://misfaida.blogspot.com/ sebab saya suka nama tu. hee.

3. Bila blog anda mula beroperasi?
sebenarnya dah lama jugak dalam dua tahun lepas. tapi mula aktif dalam bulan oktober tahun lepas. lewat kan. hahha, kira macam pengguna baru jugaklah :P

4. Siapa follower pertama anda?
asma' syakirah kot kalau tak silap. hehhee.

5. Ucapan anda kepada si pemberi award?
wahai si pemberi award, terima kasih bagi award. ahahhahha :D

6. Tag 9 orang yang anda rasa patut dapat award istimewa ini. :)
-lina
-mardhiah
-lil'caliph
-asiyyah
-hanan
-sarah
-efa
-nabiha
-cikmistry
(buat yang ditag, selamat berblogging ;))

jap, cute blogger award? apa yang comel? hehheh :P

5 comments:

Little Caliph said...

oh suke2. trimassssss :DD

asma' said...

pemberi awardlah yang comel ;D

misfaida said...

little caliph: sama-sama. hehee :)

asma': kakde perasan! hahha :D

c!km!stry said...

assalamualaikum.

eh, baru perasan kena tag. hehe. tq.

misfaida said...

hee, lupa nak inform. :P