9/05/2009

1st tyme..

minggu ni aku tak boleh balik hari jumaat cam besa,'terpaksa' balik hari sabtu coz ada lab quiz.seb baik huda ada skali.wahaa,thanks huda (my rummate) 4 being wif me biarpun kte ni x best.hahha,hhmm..nk dijadikan cerita,petang tu kitorang berdua sepakat nak g bazar.aku x penah sampai lagi bazar kt cni u know.kira ni 1st tyme ler aku g.huh,apa nk dkata..mcm org x penah g pasar malam dibuatnye...

aku paling x tahan bila tengok air.air pape jelah.mmg trgugat tahap apalh nafsu aku.i mean kt cni nfsu nk mnm airlah,hehe.dpt bygkan x cmane aku tyme kt bazar tue smpai huda ckp die takot tgk aku gtue.mgkn sbb 1st tyme je kot.hopefully nxt tyme x mcm nie dh.insya-Allah...

letih kooott g bazar.len kli xnak glah dah.chewah,xnaklah sangat.last2 g jugak.tp pape pn,puaslah dapat g bazar this tyme.thanks huda,thanks thanks thanks..hahha,mesti huda penat kan teman kte.xpe,kte doakn 'may Allah bless u'..

malamnye kitorg tdo awal drpd besa.after balik dri msjd mata kitorg mmg kuyu sgt2lah.maybe sbb mkn byk sgt kot.eh,tpi xdelah byk sangat kitorang beli makann.xpelah,esoknye kn ada quiz,eloklah tdo awal2 skit.biar otak kita rest lebih skit..huhhu~


3 comments:

.huda. said...

haha


memang

suka sgtttttttt

kat air(?) hahha


besh gi bazar

besh besh
heee

asma' said...

weh wehh tahan nafsulaa hhee :p

misfaida said...

HUDA :
hantu air,hantu air..
hahha..

ASMA':
amboooiii..
puasa tue thn nafsulh cik adk wehhh..
hahhah..